top of page
Nosaltres

Nosaltres

GimnàStil és un gimnàs exclusivament femení fundat en l’any 1985. L’essència del nostre centre és l’excel·lència en la qualitat del servei a través de l’especialització en les diferents disciplines que oferim.

 

Seguint la nostra marca de “Exercici intel·ligent, excel·lents resultats”, oferim a les nostres distingides clientes classes innovadores per millorar la forma i la estructura del seu cos, sessions personalitzades segons l’avaluació de les necessitats personals de cada alumna i grups d’alumnes reduïts per gaudir d’un tracte únic i exclusiu

Les instal·lacions disposen d’una sala grupal equipada amb tot el material de primera qualitat per a cada una de les disciplines instruïdes, i també d’un Estudi de Pilates amb les màquines originals de PeakPilates® per realitzar els entrenaments personals.

 

El nostre actiu principal per a que tot això sigui possible son les nostres mestres. Cada una d’elles compta amb la titulació oficial internacional de les disciplines instruïdes, a més d’estar en continua formació per millorar cada curs les nostres classes.

Coneix les nostres professionals

DSC_5318_edited.jpg
Elisabeth Serra

Fundadora i directora del club. Amb més de 35 anys d’experiència i encara no se li han acabat ni les idees ni l’entusiasme. Entrenadora Nacional de Gimnàstica Rítmica, Títol Internacional de Pilates i Instructora Oficial d’hipopressius. 

IMG_4343 (1)_edited_edited.jpg
Catherina Gutierrez

Mestra més polivalent del nostre centre. Amb  més de 15 anys d’experiència amb nosaltres, s’ha format en disciplines tan diverses que li permeten donar classe  de Hip Hop a les gimnastes més petites, fer una classe nivell III de pilates i fer-nos suar a totes al ritme de zumba.

Diplomatura en educació primaria i educació física, Instructora d’Aeròbic i Fitness per la federació catalana, títols Internacionals de Pilates, hipopressius nivell 3, títol oficial de Zumba® i de Ioga.

Màster en tecnologia educativa: comunicació i aprenentatge en línia.

IMG_4154.HEIC
Maria Nabau

Co-directora de GimnàStil, amb més de 25  anys d’experiència al nostre centre.

No us deixeu enganyar per aquesta encantadora noieta rossa d'ulls blaus... Tot i que el seu caràcter amable, educat i alegre fa que tothom s’enamori d’ella, cal veure-la quan entrena amb les gimnastes i dones del  club  que no deixa passar ni una falta de disciplina ni de col·locació.

Entrenadora de gimnàstica rítmica, Títol Internacional de Pilates, Títol Internacional d'Hipopressius nivell 3 i Instructora d’Aeròbic i fitness per la federació Catalana.

IMG_4195.HEIC
Clàudia Luque

Clàudia: Entrenadora de gimnàstica rítmica de primer nivell titulada per la Federació Espanyola i Diplomada en Treball Social. Títol oficial de Zumba® .

 Exgimnasta del club! I a més fa sis anys que treballa com a monitora de lleure, la qual cosa, juntament amb el seu caràcter, fa que la seva interacció amb les gimnastes sigui genial.

bottom of page