Nosaltres

GimnàStil és un gimnàs exclusivament femení fundat en l’any 1985. L’essència del nostre centre és l’excel·lència en la qualitat del servei a través de l’especialització en les diferents disciplines que oferim.

 

Seguint la nostra marca de “Exercici intel·ligent, excel·lents resultats”, oferim a les nostres distingides clientes classes innovadores per millorar la forma i la estructura del seu cos, sessions personalitzades segons l’avaluació de les necessitats personals de cada alumna i grups d’alumnes reduïts per gaudir d’un tracte únic i exclusiu

Les instal·lacions disposen d’una sala grupal equipada amb tot el material de primera qualitat per a cada una de les disciplines instruïdes, i també d’un Estudi de Pilates amb les màquines originals de PeakPilates® per realitzar els entrenaments personals.

 

El nostre actiu principal per a que tot això sigui possible son les nostres mestres. Cada una d’elles compta amb la titulació oficial internacional de les disciplines instruïdes, a més d’estar en continua formació per millorar cada curs les nostres classes.

IMG-20200326-WA0007.jpg